Kontakta oss

  •  021-14 18 60

Väntetider

Mottagning 2 veckor 50veckor
Operation 75veckor

Aktuellt


Telefontider


Under perioden 29/6 - 24/7 har vi endast telefontid mellan kl 8:00 - 9:00. Övrig tid går det bra att kontakta oss via 1177.se så återkommer vi till er.

Sommarhälsningar
DBI Västerås Ortopedi

Vi söker specialist i ortopedkirurgi till Västerås


DBI Ortopedi söker en specialist i ortopedkirurgi till vår klinik i Västerås. Hos oss arbetar specialister inom hand- och ortopedkirurgi. Vi tar emot patienter med privata sjukvårdsförsäkringar och har landstingsavtal.
Vi är verksamma i ljusa, helt nyrenoverade lokaler i centrala Västerås. Förutom mottagning har vi även en toppmodern dagkirurgisk klinik med operationssalar samt uppvakningsenhet.

Vi söker nu ytterligare en specialist i ortopedkirurgi till vår expanderande verksamhet. Du bör ha minst 5 års klinisk erfarenhet. Vi ser gärna att du har gedigen vana vid dagkirurgiska eller fotkirurgiska ingrepp.

Välkommen att höra av dig till Åsa Saarnio, verksamhetschef, mail asa.saarnio@dbivard.se

Covid-19


Med anledning av att  Folkhälsomyndigheten nu bedömer att risken för allmän smittspridning i Sverige som mycket hög gällande Covid-19 viruset,  följer vi på DBI löpande utvecklingen och rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

Den höjda risknivån innebär att alla med symtom på luftvägsinfektion, även lindriga, uppmanas att undvika sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Vi tar emot patienter/kunder som inte uppvisar symptom som vanligt.

Vi kan inte svara på medicinska frågor gällande Covid-19 viruset, utan hänvisar till den information som finns på följande sidor:

1177.se

Folkhälsomyndigheten

Regeringen/UDs reseinformation

Det går också att ringa till 113 13 för rådgivning.